Dit ben ik

Ik ben Casper Teeuwen, een geboren en getogen Haarlemmer. Mijn opleiding heb ik genoten aan het Stedelijk Gymnasium te Haarlem en voortgezet op de TU Delft, aan de faculteit Industrial Design Engineering. Naast mijn opleidingen, zat ik op wedstrijdzwemmen, speel saxofoon en kwam bij een jongerenhuis. Eerst als deelnemer en later als in de leiding als kaderlid, commissielid, initiatiefnemer en presentator van het Cultureel Café en ook als tekenaar en eindredacteur van de JeugdKrant. Ik heb me ontwikkeld tot een sociaal, slim, creatief, eerlijk, oprecht en dienstbaar persoon. Ik ben dankbaar voor wat mij geboden is en ben blij met wie ik ben geworden.
Nu ben ik echtgenoot, vader, zoon, vriend, vrijwilliger, maar ook spreker, trainer, coach... Het zijn rollen die je niet van 9 tot 5 vervult, maar onderdelen, die je maken tot wie je bent. Het leven is niet statisch, maar constant onderhevig aan verandering, dynamisch. Ik wil vooruit bewegen en groeien. Ik probeer mezelf continue te verbeteren en alles in balans te houden. Ik probeer de leiding te nemen, bewust te leven en stel voldoening boven vermaak. Ik heb mezelf tot doel gesteld om het beste uit mijn leven te halen en een voorbeeld te zijn voor mijn omgeving.
Om de balans in mijn leven te (onder)houden, richt ik me op mijn intellectuele, sociaal-emotionele, fysieke en spirituele welzijn. Om van betekenis te zijn, stel ik mezelf doelen en neem ik stappen om deze te bereiken. Ik houd me aan mijn afspraken. Ik evalueer, leer van mijn fouten en put energie uit behaalde doelen.
Misschien klinkt bovenstaande eenvoudig, maar succes komt niet vanzelf. Dat kost energie, doorzettingsvermogen en zelfdiscipline. Uiteindelijk ben ik ook maar een mens en lukt me niet alles wat ik wil. Ik kan het ook niet allemaal alleen en haal mijn inspiratie en motivatie uit cursussen, boeken, blogs en gesprekken van trainers, coaches, familie, vrienden en gelijkgestemden. Tegelijkertijd deel ik mijn ervaringen, zodat jij kan leren van mijn ervaringen, inzichten en fouten. Gebruik waar je baat bij hebt.. Als we elkaar helpen, wordt de wereld een stukje mooier.

Dit ben ik

(Op mijn trouwdag)

Casper Teeuwen

Spreker, Trainer, Coach

Laten we iets gaan doen!

Als je denkt dat ik iets voor jou kan betekenen, of jij voor mij, bel me dan, of mail me.